Χριστούγεννα με kdramas

by Bokaloka 27/12/2019
Χριστούγεννα με kdramas

Τι καλύτερο από διακοπές και ταυτόχρονα kdramas που ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα; Φυσικά η απάντηση είναι προφανής! Τσεκάρετε την λίστα μας με kdramas που μπορείτε να δείτε άνετα τα Χριστούγεννα.

1. White Christmas (2011)

White Christmas


Soosin, Ελίτ σχολείο για τους καλύτερους μαθητές στη χώρα, όμως την κρύβεται πίσω από την τέλεια εικόνα του; Στις 24 Δεκεμβρίου ένα γράμμα γεμάτο μίσος, φέρνει τα πάνω κάτω. Το White Christmas αποτελεί το κατάλληλο kdrama για όσους προτιμούν θρίλερ, μυστήριο και ανατροπές. Πρωταγωνιστούν Baek Sung Hyun, Kim Young Kwang, Hong Jong Hyun, Kim Woo Bin, Kim Sang Kyung και Lee El.



2. Black Knight: The man who guards me (2017)

Black Knight


Δύο εμπλεκόμενες προηγούμενες ζωές, ξανασυναντιούνται. Ένα παλτό αλλάζει ολόκληρη ζωή της Jung Hae Ra (Shin Se Kyung) αλλά και του Soo Ho (Kim Rae Won) ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Το συγκεκριμένο kdrama είναι κατάλληλο για όσους αγάπησαν το Goblin καθώς το Hotel Del Luna.



3. Uncontrollably Fond (2016)

Uncontrollably Fond


Μία τρυφερή και τραγική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μία παραγωγό (Suzy) και σε έναν καλλιτέχνη (Kim Woo Bin), η οποία θα σας μείνει αξέχαστη αν φυσικά αποφασίσετε να δείτε το συγκεκριμένο kdrama. Μία συμβουλή από εμάς να έχετε κοντά ένα πακέτο χαρτομάντηλα...Και δύο και τρία.



4. Liar Game (2014)

Liar Game


Αν είστε fan των manga και φυσικά αν λατρεύετε τους γρίφους, το μυστήριο και λίγο θρίλερ τότε καλό θα ήταν να δείτε το Liar Game. Σε ένα παιχνίδι που όλα επιτρέπονται που θα φτάνατε για να κερδίσετε 8 εκατομμύρια ευρώ; Πρωταγωνιστούν οι Kim So Eun, Lee Sang Yoon και Shi Sung Rok. Το drama έχει κυκλοφορήσει και σε ιαπωνική εκδοχή με δύο season.



5. Tomorrow With You (2017)

Tomorrow With You


Από τα καλύτερα kdramas. Ο Yoo So Joon (Lee Je Hoon) μπορεί να ταξιδεύει στο χρόνο. Το πρωτότυπο σε αυτό το kdrama είναι η εξέλιξη της σειράς, το γεγονός ότι σε κρατάει σε μία συνεχή αγωνία καθώς οι σταδιακές αποκαλύψεις για την πρωταγωνίστρια Song Ma Rin (Shin Min A) αλλά και τον πρωταγωνιστή καθώς και της εξέλιξης της μεταξύ τους σχέσης η οποία βασίζεται σε ένα ψέμα και μία απάτη. Δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες γιατί πραγματικά ότι και να πούμε μπορεί να αποτελέσει spoil. Πάντως αν δεν το έχετε δει μην διστάσετε ούτε λεπτό.



6. Solomon's Perjury (2017)

Solomon's Perjury


Μία ομάδα μαθητών αποφασίζει να ερευνήσει το μυστικό πίσω από το σώμα του νεκρού μαθητή που βρέθηκε στο σχολείο, παρόλο που οι αρχές πήραν το γεγονός ως αυτοκτονία. Πρωταγωνιστές ανάμεσα και σε άλλους οι Jang Dong Yoon, Kim Hyun Soo και Cho Jae Hyun. Δείτε το ανεπιφύλακτα.



7. Hotel Del Luna (2019)

Hotel Del Luna


Το συγκεκριμένο kdrama όχι μόνο εντυπωσίασε από το σενάριο αλλά και γενικά ολόκληρη η παραγωγή ήταν εντυπωσιακή και καθ' όλη την διάρκεια την σειράς σε μαγεύει και σε ταξιδεύει. Φυσικά, τόσο η IU στο ρόλο της Jang Man Weol όσο και ο Yeo Jin Goo στο ρόλο του Koo Chan Sung αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο έκαναν μία εξαιρετική δουλειά. Σε ένα ξενοδοχείο για νεκρούς που έχει την πρωταγωνίστρια μας “αλυσοδεμένη” τι είναι αυτό που θα την κάνει να ανοίξει και πάλι την καρδιά της και τι είναι αυτό που την φυλάκισε για πάντα;